Rebuslöp

Alla vi utrikingar på Szent István har en klubb som heter FSA, ( Foreing Students Association) som anordnar olika aktiviter för oss, hjälper oss med att hitta(eller inte hitta) rätt böcker och vart vi ska ringa om någon håller på att dö o.s.v.

Norrmännen har en egen klubb(ja de är alltid värst), ANSA (Association of  Norwegian Students Abrod, de hittar bara på dumheter. Min goda vän Marie bor tillsammans med Marienne som sitter med i ANSAs bystyre, det vill säga hon är en av de som bestämmer hur mycket dumheter de ska hitta på.

För att välkomma alla norskianer och deras vänner anordnades det ett såkallat rebuslöp. Helt enkelt en tävling med 7 olika stationer som vi skulle få poäng för. I god skandinavisk anda gick 5 av 7 stationer ut på att intaga någon form av alkohol på tid i kombination med något idrotts moment.

I vårt lag var vi bara tjejer, inte den stora bastant typen utan alla var ungefär lika stora som jag.
MEN det man inte har i kroppen får man ha i huvudet eller tvärt om, vi gav oss in för att vinna!

Vi hade väldigt roligt och stod fortfarande på benen pigga och glada efter 10 timmar rebus lösande och en del rusedrycker.

Det bästa var att vi vann:) här är Caroline med vår pokal.Här en en av stationerna: Drick en öl med två tamponger i munnen,
spring med bollen till slutet av bandet, snurra 15 varv runt bollen, spring tillbaka:)

Kommentarer
Postat av: Skoog

Kvinnlig list?

2009-09-13 @ 15:27:09
URL: http://skoogy.blogg.se/
Postat av: Myaraq

Hahhaha det låter kul!:)

Blev du packad?

2009-09-13 @ 17:22:47
URL: http://myaraq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0