Tejföl
Tejföl är en gräddfils liknande produkt, fetare än gräddfil och magrare än cream frais. Hur har vi kunnat leva i Sverige utan tejföl undrar jag, för man kan ha det till allt:
blanda med något trevligt sambal oelek/dijonsenap/wasabi/ currypasta och vips har du pasta sås, eller sås till vad du nu äter.
ha på rostad macka med salt och peppar
skär äpplen i stavar och doppa i kanelsmaksatt tejföl
ha i grytor i stället för grädde
Men det är klart de har inga temlor i Unger och de lever ju fortarande, måste vara tejfölens förtjänst.
blanda med något trevligt sambal oelek/dijonsenap/wasabi/ currypasta och vips har du pasta sås, eller sås till vad du nu äter.
ha på rostad macka med salt och peppar
skär äpplen i stavar och doppa i kanelsmaksatt tejföl
ha i grytor i stället för grädde
Men det är klart de har inga temlor i Unger och de lever ju fortarande, måste vara tejfölens förtjänst.
Kommentarer
Postat av: Myaraq
Jag ska äta tejföl om 2 dagar
Postat av: Linnea
Jag vet:) och jag ska äta hembakt temla i veckan, men det bästa är att litet syster kommer hit imorgon:D
Postat av: Björn
Man kan ju också göra semlor med tejföl, det bästa från två världar skulle man kunna säga
Trackback