Det är över

Jag klarade min tenta. Det betyder att jag går till andra året utan retakes så mina chanser att klara nästa examensperiod har ökat betydligt. De som påstår att vi åker hit och köper vår licens borde göra en termin. Min klass började med 120 förväntansfulla studenter och ca 30 kom igenom första året utan retakes kvar till nästa år. ca 1/3 av oss är beräknade att gå vidare utan inactivt år till 3. Första och andra året är tillsammans, har man klarat allt från båda åren går man vidare, annars får man ta en extra examensperiod och ivästa fall ett inaktivt år och plugga upp det man saknar.  Om någon som har planer på att komma hit råkar komma över min blogg så vill jag säga att det inte är omöjligt det är flera stycken varje år som lyckas ta sig igenom det här. MEN det är ingen dans på rosor.

Sen vill jag självklart tacka en massa folk, framför allt mina vänner i Fosterlandet som stått ut med mitt klagande genom hela året, jag skulle inte klarat mig igenom det här utan er! Tack! 

Nu är det kalas, om jag gissar rätt kommer vi efter första ölen somna i en stor hög på golvet i restaurangen. Det enda som håller oss vanka efter en och en halv månads intensiva studier är känslan av panik och att det inte går att slappna av. Nu när allt är över kommer kroppen med all rätta kolapsa när lyckoruset gått över:)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej!

Låter som du haft ett intensivt år :) Men kul!

Jag kommer själv börja studera i Budapest i höst, flyttar den 31e. Kommer dock studera till läkare på Semmelweise. Tänkte höra med dig hur du trivs i staden osv. Kände du någon när du flytta ner?

Ta hand om dig!

/Sofia

2010-08-07 @ 16:33:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0